Препоръчано, 2021

Избор На Редактора

Как да изключите функцията Facebook Chat Seen

Аз не съм против Facebook видях функция, но повечето от потребителите със сигурност са. Причина за това е нахлуването в нашата собствена неприкосновеност.

Функцията за разглеждане в Facebook позволява на приятелите ви да знаят дали сте видели тяхното съобщение за чат или не. Понякога виждаме посланието, но не можем да реагираме незабавно, поради което човекът от другата страна може да се почувства обиден. За да избегнете тези ситуации, ето какво можете да направите.

Изключете функцията Facebook Chat Seen Feature, като инсталирате Facebook Hide Seen, удобно разширение за Chrome.

За хората, които използват друг браузър, най-доброто решение е да започнете да използвате Facebook в Chrome.

  • Ето връзката, изтеглете разширението от тук.
  • Инсталирайте го.
  • Вие сте готови.
Сега, дори и да виждате съобщенията, приятелите ви няма да бъдат известявани от „Seen Feature“. Въпреки това ще продължите да получавате функцията за гледане, когато приятелите ви виждат съобщенията ви.

Надявам се, че тази статия е полезна.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как да скриете списъка си с Facebook приятели

Изтеглете данните си от Google, Facebook и Twitter

Актуализиран на: април 2014

Top